RON
  • EUR
  • BGN
  • RON
RO
Prima pagină MAKEDA Ulei esential de Copaiba clasa terapeutica 5 ml

Ulei esential de Copaiba clasa terapeutica 5 ml

Uleiul esential Copaiba este cunoscut pentru proprietatile sale analgezice accentuate, datorita continutului ridicat de antioxidanti.

Producător:
Preț49 Lei
-
Cantitate:
+
Îmi doresc

Uleiul esential Copaiba este cunoscut pentru proprietatile sale analgezice accentuate, datorita continutului ridicat de antioxidanti. Ajuta la ameliorarea senzatiilor de durere, la reducerea inflamatiilor, de aceea acest ulei esential este foarte intalnit in compozitia diferitelor unguente si creme. Are, de asemenea, si proprietati antifungice, antimicotice, imbunatateste functionarea sistemului respirator. 

 

Substanta beta-caryophylene(BCP) care se gaseste in compozitia uleiului esential Copaiba determina calitatile antiinflamatorii sau antidolorifice ale uleiului esential Copaiba. Copaenul este alta substanta canabinoida care are calitati vindecatoare mai ales in cazul ranilor sau escoriatiilor de orice tip. Actiunile sale antiinflamatorii actioneaza de asemenea ca si calmant in cazul starilor de anxietate, in intarirea sistemului nervos. 

 

Uleiul de Copaiba este foarte eficient in tratarea probelemelor dermice, inclusiv acnee, cicatrici, in diminuarea ridurilor, ofera un aspect sanatos si intinerit pielii. 

 

Efecte benefice:
✓ Sustine buna functionare a sistemelor respirator, digestiv, cardiac, nervos 
✓ Puternic antioxidant natural
✓ Efect calmant, intareste sistemul nervos
✓ Calmeaza pielea
✓ Ajuta circulatia sanguina
✓ Poate fi folosit ca si antiinflamator
✓ Ajuta la vindecarea ranilor
✓ Calmeaza durerea
✓ Ajuta la tratarea diferitelor infectii, inclusiv a infectiilor urinare, a infectiilor aparatului genital, cat si in infectiile otorino- laringice
✓ Folosit in industria cosmetica pentru imbunatatirea produselor de ingrijire a pielii sau a parului.

Uleiul esential Copaiba a fost folosit inca din secolul al 16-lea in medicina traditionala haitiana. Acest ulei este obtinut din seva arborelui Copaiba, care creste in America de Sud. Acest ulei este extrem de folosit in industria cosmetica, dar si in aromaterapie, aducand un plus de energie pozitiva. 


Uleiul esential Copaiba este obtinut prin distilare la aburi, cand oleorezinul sau balsamul din scoarta arborelui Copaiba se transforma in ulei esential. Arborii pot produce o cantitate mare de oleorezin, care reprezinta de fapt combinatia de ulei esential cu seva. Acest ulei esential este incredibil de pretios in industria cosmetica. 

Uleiul esential de Copaiba are un continut ridicat de beta-cariofen, iar parfumul sau subtil, lemnos este inconfindabil.


Mod de utilizare:

1. Prin difuzia in aromaterapie cu ajutorul difuzorului Makeda, pentru purificarea aerului respirabil din incapere, pentru inspirarea vaporilor binefacatori. Se adauga 4 picaturi la fiecare 100 ml apa, pentru o durata de 1 ora. 

2. Pentru imbogatirea produselor cosmetice de ingriire a pielii sau a parului. Aplicat direct pe piele intr-un amestec cu ulei de baza, cum ar fi de jojoba, cocos, masline, intr-o proportie de 6 picaturi la 15 ml pentru adulti si 3 picaturi pentru 15 ml pentru copii. Aplicati prin miscari circulare, blande, de 3-4 ori pe zi, in directia acelor de ceas. Amestecul astfel obtinut poate fi pastrat intr-o cutie de plastic departe de lumina si caldura soarelui, la temperatura camerei, pentru cateva zile.


INCI: Copaifera Officinalis (Copaiba) Oil 
Tara de origine: Haiti

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

Cele mai vândute

Articole de Blog

05 Mai 2021

04 Noiembrie 2020

19 Octombrie 2020